Προϊόντα > Αναλώσιμα

Η I.T.S. συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές ORIGINAL Inkjet cartridges, Laser toners & Ribbons-μελανοταινίες. Στόχος μας είναι να δίνουμε μια σωστή και ποιοτική λύση σε ανταγωνιστικές τιμές για τις ανάγκες εκτύπωσης της εταιρίας σας.

Επίσης για τη σημαντική μείωση του κόστους εκτύπωσης χωρίς τα ρίσκα άλλων λύσεων (π.χ. αναγόμωσης, κ.α.), αλλά πάντα με την ίδια ποιότητα και διάρκεια στις σελίδες εκτύπωσης αντιπροσωπεύουμε και τους σημαντικότερους οίκους COMPATIBLE Inkjet cartridges, Laser toners & Ribbons-μελανοταινιών.

Όλοι οι κωδικοί ORIGINAL KAI COMPATIBLE αναλωσίμων, υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα και όταν δεν υπάρχει απόθεμα στην εταιρία μας, οι παραγγελίες μας εκτελούνται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται στην έδρα του πελάτη χωρίς την χρέωση μεταφορικών ενώ στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι και η εγκατάσταση από προσωπικό της εταιρίας μας, για την αποφυγή λαθών στην τοποθέτηση και την ασφαλή χρήση τους. Η γκάμα μας διευρύνεται συνεχώς με νέους τύπους ΓΝΗΣΙΩΝ και ΣΥΜΒΑΤΩΝ αναλωσίμων από τους κατασκευαστές μας.